Președintele american în exercițiu Donald Trump susține în continuare că a câștigat alegerile prezidențiale din 3 noiembrie, cu două zile înainte de reuniunea electorilor care urmează să desemnze viitorul președinte al SUA.

Numărătoarea voturilor îl arată câștigător pe candidatul democrat Joe Biden.

„Am câștigat alegerile cu o majoritate covârșitoare, dar vorbesc doar de voturile legale, nu de alegătorii falși și de fraudele care au plutit miraculos pretutindeni! Ce rușine!”, a scris Donald Trump pe Twitter.

Mesajul vine după ce Curtea Supremă a SUA a respins o încercare fără precedent a lui Trump de a răsturna rezultatele alegerilor prezidențiale în patru state cheie.

Procesul intentat săptămâna aceasta de autoritățile din statul Texas a urmărit invalidarea rezultatelor din Georgia, Michigan, Pennsylvania și Wisconsin, state câștigate de președintele ales Joe Biden, scrie digi24.ro.

Dar Curtea Supremă a decis că Texasul nu avea calitatea legală să intervină în organizarea alegerilor în alte state.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!