/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Horoscop. Câștiguri pentru capricorni, nemulțumiri pentru raci

missing
12 decembrie 2020, ora 08:03

Horoscop sâmbătă, 12 decembrie 2020. Numerele norocoase ale zilei sunt 4,24,35,46, în timp ce culorile pot transforma o zi obişnuită în una minunată sunt galben şi auriu.

Berbec

Treburile casnice te țin destul de ocupat astăzi, dar vei face și o ieșire fie că să vezi anumiți membrii din familia ta, fie să te plimbi un pic și să iei o gură să aer proaspăt.

Taur
Anumite câștiguri pot veni în drumul tău chiar cu eforturi nu foarte mari. Parte bună este că dacă îți pui toată ambiția, poți avea realizări foarte mari și în viitor. Unii Tauri se pot gândi acum la o vacanță, scrie impact.ro.

Gemeni

Anumite treburi legate de casă sau de niște bunuri imobiliare vă țin într-o stare destul de tensionată pentru că vreți că totul să se rezolve cât se poate de repede și bine. Eforturile tale vor avea rezultate pozitive.

Rac

Anumite situații nu te mulțumesc cu adevărat și ai avea nevoie de o veste bună, parcă ceva nu te lasă să îți faci planurile cum ai dori. Din fericire nu este nimic serios, ci mai degrabă lucruri trecătoare.

Leu

Anumite persoane din familie au multe așteptări de la voi și asta parcă vă pune un stres destul de mare pe umeri. Este important că pentru tot ce organizați să vă implicați sută la sută și să fiei echilibrați în cheltuieli.

Fecioară

Fecioarele singure își pot găsi jumătatea în următoare perioadă, iar cei aflați deja într-o relație încep să își găsească liniștea ușor, ușor. Mai ales că au nevoie de asta după tot prin ce au trecut.

Balanță
Cei din jur vă sutin, iar capacitatea voastră de a negocia și de a discuta va ajută să obțineți anumite avantaje sau favoruri din partea celor din jur. Comunicarea este cu adevărat punctul vostru forte.

Scorpion

Un anumit secret trebuie păstrat vizavi de o persoană dragă. Fie că pregătiți o surpriză, fie că vreți să rezolvați o problemă în numele acesteia. Încercați să nu lăsați emoțiile sau anxietatea să vă dea de gol.

Săgetător

Anumite treburi pe care vi le-ați propus le puteți face din timp, iar cei din jur vă susțin. Aveți grijă de voi și de sănătatea celor dragi, mai ales în această perioadă.

Capricorn

Anumite câștiguri par să apară la orizont. iar asta vă dă o stare de liniște. Cumva cineva din anturajul apropiat are toate intențiile de a vă sări în ajutor.

Vărsător

Cei dragi vă susțin în ceea ce faceți, iar asta va da un sentiment de liniște. Încercați să vă ocupați de fiecare lucru la timpul lui, așa nu vă veți plictisi mai târziu.

Pești

Unele persoane din familie se încăpățânează să facă cum vor ele, iar asta pe tine te supără încă înainte de a le auzi motivele. Încearcă să găsești o situație de echilibru, chiar dacă totul pare fie alb sau negru în acest moment.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram