Caz tragic in capitală! Un bărbat, externat recent din spital, a murit după ce s-ar fi aruncat în gol de la etajul 12 al blocului în care locuia. Vecinii spun că acesta ar fi avut probleme de sănătate și de puțin timp se tratase de coronavirus. Bărbatul locuia de unul singur, iar la prima examinare a legiștilor nu au fost găsite semne de moarte violentă.

Tragedia s-a produs în această dimineață într-un bloc din sectorul Centru al capitalei. Oamenii legii au fost alertați de către vecini care spun că victima trăia singură. Potrivit lor,  bărbatul era divorțat, iar cei doi copii ai săi se află în Spania.

„El s-a îmbolnăvit de acest Covid, și trăia singur, nu avea susținere din partea familiei probabil era disperat de viață”

VECIN: „El avea probleme de sănătate. A suferit două operații și era afectat psihologic.”

MARTOR: „Omul s-a sinucis pentru că scaunul era lângă fereastra deschisă de la balcon, iar cheile erau aranjate. Au năvălit toate peste om, se pare că nu a mai rezistat nici moral, nici psihologic.”

Contactată telefonic, purtătoarea de cuvânt a Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, a declarat că oamenii legii cercetează toate circumstanțele care l-ar fi determinat pe bărbat să recurgă la asemenea fapt.

NATALIA STATI, PURTĂTOARE DE CUVÂNT, DIRECȚIA DE POLIȚIE CHIȘINĂU: „La examinarea de către medicul legist a cadavrului, urme de moarte violentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice căderii de la înălțime.”

Vestea i-a zguduit pe vecini care au aprins lumânări la locul tragediei. Acum două săptămâni, și la spitalul municipal Sfântul Arhanghel Mihail, un pacient, aflat in stare grava cu Covid, a decedat după ce a sărit prin geam.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!