/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Caz tragic în Chișinău. Un bărbat în vârstă de 68 de ani a murit după ce s-ar fi aruncat în gol

missing
12 decembrie 2020, ora 20:44

Caz tragic in capitală! Un bărbat, externat recent din spital, a murit după ce s-ar fi aruncat în gol de la etajul 12 al blocului în care locuia. Vecinii spun că acesta ar fi avut probleme de sănătate și de puțin timp se tratase de coronavirus. Bărbatul locuia de unul singur, iar la prima examinare a legiștilor nu au fost găsite semne de moarte violentă.

Tragedia s-a produs în această dimineață într-un bloc din sectorul Centru al capitalei. Oamenii legii au fost alertați de către vecini care spun că victima trăia singură. Potrivit lor,  bărbatul era divorțat, iar cei doi copii ai săi se află în Spania.

„El s-a îmbolnăvit de acest Covid, și trăia singur, nu avea susținere din partea familiei probabil era disperat de viață”

VECIN: „El avea probleme de sănătate. A suferit două operații și era afectat psihologic.”

MARTOR: „Omul s-a sinucis pentru că scaunul era lângă fereastra deschisă de la balcon, iar cheile erau aranjate. Au năvălit toate peste om, se pare că nu a mai rezistat nici moral, nici psihologic.”

Contactată telefonic, purtătoarea de cuvânt a Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, a declarat că oamenii legii cercetează toate circumstanțele care l-ar fi determinat pe bărbat să recurgă la asemenea fapt.

NATALIA STATI, PURTĂTOARE DE CUVÂNT, DIRECȚIA DE POLIȚIE CHIȘINĂU: „La examinarea de către medicul legist a cadavrului, urme de moarte violentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice căderii de la înălțime.”

Vestea i-a zguduit pe vecini care au aprins lumânări la locul tragediei. Acum două săptămâni, și la spitalul municipal Sfântul Arhanghel Mihail, un pacient, aflat in stare grava cu Covid, a decedat după ce a sărit prin geam.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram