Descoperire macabră în raionul Florești, cadavrul carbonizat preliminar al unei femei a fost găsit pe un câmp agricol, pe 12 decembrie, de către un bărbat.

Poliția spune că a fost alertată pe 12 decembrie în jurul orei 15:30 de către un bărbat de 31 de ani din raionul Florești care a spus că în timp ce mergerea pe câmpul din preajma satului Nicolaevca din același raion a depistat un cadavrul carbonizat, posibil de gen feminin.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că cadavrul a fost distrus prin incendiere aproximativ 90 la sută. Până în prezent, nu a fost posibil de stabilit identitatea cadavrului. Corpul neînsuflețit a fost îndreptat spre expertiza medico-legală, pentru a afla cu exactitate cauza decesului.

Medicul legist a spus că preliminar victima ar avea între 16 și 20 de ani

În acest context, a fost pornit un dosar penal.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!