/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Descoperire macabră în Florești. Cadavrul carbonizat al unei femei, găsit pe un câmp

missing
13 decembrie 2020, ora 17:58

Descoperire macabră în raionul Florești, cadavrul carbonizat preliminar al unei femei a fost găsit pe un câmp agricol, pe 12 decembrie, de către un bărbat.

Poliția spune că a fost alertată pe 12 decembrie în jurul orei 15:30 de către un bărbat de 31 de ani din raionul Florești care a spus că în timp ce mergerea pe câmpul din preajma satului Nicolaevca din același raion a depistat un cadavrul carbonizat, posibil de gen feminin.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că cadavrul a fost distrus prin incendiere aproximativ 90 la sută. Până în prezent, nu a fost posibil de stabilit identitatea cadavrului. Corpul neînsuflețit a fost îndreptat spre expertiza medico-legală, pentru a afla cu exactitate cauza decesului.

Medicul legist a spus că preliminar victima ar avea între 16 și 20 de ani

În acest context, a fost pornit un dosar penal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram