Deputatul platformei parlamentare „Pentru Moldova” Sergiu Sîrbu a deschis parantezele. Alesul poporului a spus că controversatul om de afaceri Veaceslav Platon a fost la nunta lui. Declarațiile au fost făcute pe 14 decembrie, la emisiunea „Cutia Neagră”, de la TV8.  

„Cu Veaceslav Platon acum nu sunt în nicio relație, dar m-am intersectat cu dumnealui în perioada anilor 2012 – 2013. – Dumnealui a fost la nunta dumneavoastră invitat? – Da a fost. – Era prieten apropiat? – Nu era prieten, a venit de fapt cu un amic apropiat de al meu, care lucra cu Veaceslav Platon”, a spus demnitarul.

Sergiu Sîrbu a mai declarat că la nunta sa au mai fost șeful statului în exercițiu Igor Dodon și procurorul general Alexandru Stoianoglo.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!