/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Cum au ajuns Dodon, Stoianoglo și Platon la nunta lui Sîrbu? Deputatul deschide parantezele

missing
14 decembrie 2020, ora 22:51

Deputatul platformei parlamentare „Pentru Moldova” Sergiu Sîrbu a deschis parantezele. Alesul poporului a spus că controversatul om de afaceri Veaceslav Platon a fost la nunta lui. Declarațiile au fost făcute pe 14 decembrie, la emisiunea „Cutia Neagră”, de la TV8.  

„Cu Veaceslav Platon acum nu sunt în nicio relație, dar m-am intersectat cu dumnealui în perioada anilor 2012 – 2013. – Dumnealui a fost la nunta dumneavoastră invitat? – Da a fost. – Era prieten apropiat? – Nu era prieten, a venit de fapt cu un amic apropiat de al meu, care lucra cu Veaceslav Platon”, a spus demnitarul.

Sergiu Sîrbu a mai declarat că la nunta sa au mai fost șeful statului în exercițiu Igor Dodon și procurorul general Alexandru Stoianoglo.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram