/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ Președinta aleasă s-a întâlnit cu ambasadoarea Suediei în R. Moldova. Despre ce au discutat

missing
14 decembrie 2020, ora 16:00

Maia Sandu anunță că avut luni, 14 decembrie, o întrevedere cu ambasadoarea Suediei în R. Moldova, Anna Lyberg în cadrul căreia au discutat despre colaborarea dintre cele două țări pe plan bilateral, cât și în cadrul Parteneriatului Estic.

Președinta aleasă a R. Moldova, Maia Sandu a scris într-o postare pe Facebook că Anna Lyberg a asigurat-o de sprijinul Suediei pentru agenda de reforme a Republicii Moldova și parcursul european.

Am avut o întrevedere cu Ambasadoarea Suediei în Republica Moldova, Anna Lyberg, căreia i-am mulțumit pentru scrisoarea de felicitare transmisă de Prim-ministrul Stefan Löfven.

În cadrul întrevederii, am discutat subiecte ce țin de colaborarea dintre țările noastre, atât în plan bilateral, cât și în cadrul Parteneriatului Estic, în domenii precum drepturile omului, stat de drept, democrație și bună guvernare. Ambasadoarea Lyberg a reiterat sprijinul Suediei pentru agenda de reforme a Republicii Moldova și parcursul nostru european.”, a scris președinta Sandu pe pagina sa de Facebook.

La data de 10 decembrie, Curtea Constituțională a validat rezultatul alegerilor prezidențiale din 15 noiembrie. Astfel, Maia Sandu a devenit noua președintă a Republicii Moldova.

Anterior, președinta aleasă, Maia Sandu anunțat că la data de 24 decembrie, la Palatul Republicii va avea loc ceremonia de învestire în funcția de președinte al Republicii Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram