Îţi prezentăm cardul GAMA Premium din colecţia nouă de carduri de loialitate GAMA – primele carduri bancare din Moldova cu cashback garantat pentru fiecare cumpărătură. 

Fiind un Mastercard Platinum, GAMA Premium îți deschide porțile unei lumi de servicii bancare de cea mai înaltă calitate. Cardul îți oferă o gamă largă de beneficii și privilegii, adaptate inteligent cerințelor și stilului tău de viață.

Profită de extra avantaje

Ne dorim să fim întotdeauna la înălțimea așteptărilor tale. Iată de ce am creat pentru tine GAMA Premium, care îmbină avantajele unui card de debit și a celui de credit.

Îţi stă la dispoziţie o linie de credit în lei care poate fi deschisă în orice moment, la dorință, pe o perioadă de 5 ani, cu prelungire automată. Iar folosind banii din linia de credit, vei avea parte de cea mai generoasă perioadă de grație, de până la 60 de zile. În acest timp, nu vei plăti dobânda pentru cumpărăturile efectuate.

Poți plăti cu cardul tău GAMA Premium și vei primi un cashback garantat de bancă, în mărime de 0.5% la toate cumpărăturile făcute în țară și în străinătate, inclusiv online.

Mai mult ca atât vei beneficia de un cashback generos din partea partenerilor Moldova Agroindbank care participă la programul de loialitate, magazine, prestatori de servcii, restaurant, care va fi lansat pe 7 ianuarie 2021.

Cardul tău Gama Platinum îţi deschide accesul către o bancă întreagă – aplicatia mobile appMAIBank. Cu App MAIBank poţi controla finanţele tale ca să ştii câţi bani ai în regim online, să fii mereu informat despre operaţiunile cu cardul sau contul de card, să deschizi un depozit direct în aplicaţie, cu o dobândă mai avantajoasă; să soliciţi bani sau să răspunzi la o cerere de bani prin transfer instant, să ai o evidenţă detaliată a finanţelor tale.

Privilegii alese

Dacă îţi place să călătoreşti, nu trebuie să-ţi lipsească din portofel GAMA Premium. În călătoriile în străinătate, cardul îți oferă un statut privilegiat și acces la servicii Premium. Utilizând cardul de plată, vei avea acces gratuit și nelimitat în sălile de așteptare Key Lounge și Mastercard Lounge din aeroporturile internaționale.

Bucură-te de experienţe uimitoare împreună cu GAMA Premium de la MAIB!

Cât costă?

Până la 28 ianuarie 2021 beneficiezi de o ofertă specială la deschiderea GAMA Premium. Comisionul de emitere a cardului va fi egal cu zero. De asemenea, în decurs de 1 an, nu vei achita taxa lunară de administrare, iar ulterior aceasta va constitui 100 lei. Iar dacă vei transfera pe GAMA Premium banii tăi de pe cardurile emise de alte bănci, aceștia vor intra în cont în întregime, fără a fi perceput vreun comision interbancar.

În plus, în primele trei luni de la deschiderea cardului, vei avea cashback garantat la achitarea serviciilor comunale prin aplicația mobilă MAIBank și la transferurile P2P iniţiate de pe cardul GAMA Premium.

Cum să-l obții?

Te aşteptăm cu drag la Moldova Agroindbank ca sa devii clientul nostru. Iar dacă eşti deja clientul băncii procedura de solicitare a cardului este cât se poate de simplă:  accesează  secțiunea ”Carduri” din App MAIBank, completează cererea și semnează contractul. Cardul GAMA Premium îl vei ridica la sucursala pe care o vei indica în cerere, atunci când va fi gata. Atât de simplu, însă la fel de sigur!

Solicită GAMA Premium, beneficiază de toate avantajele oferite de acest card, simplifică-ți viața și concetrează-te pe lucruri cu adevărat importante.

Asta-i muzica ce-ți place!

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!