/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Ion Chicu: „La alegerile anticipate din mai să luați atâtea mandate, câte adevăruri ați spus despre aceste proiecte”

missing
14 decembrie 2020, ora 16:30

Premierul Ion Chicu este supărat pe deputații care fără ca să citească proiectele de Lege ale Guvernului au comentat despre acestea negativ în spațiul public. Astfel premierul le-a urat ca la alegerile parlamentare anticipate din mai să obțină atâta mandate, câte adevăruri au spus despre proiectele Guvernului. Despre aceasta Chicu a declarat în cadrul ședinței Guvernului de astăzi, 14 decembrie.

„Vreau să le mulțumesc tuturor, inclusiv asociațiilor de business, cetățeni, autorități, care au contribuit la elaborarea acestor proiecte, dar și colegilor care în aceste zile, sâmbătă, duminică au lucrat și nopțile. Dar nu în ultimul rând vreau să le mulțumesc acelor deputați care s-au concentrat pe substanță, pe conținutul Legilor, le-au studiat, au venit cu amendamente, contribuind prin aceasta la îmbunătățirea acestor proiecte”, a menționat Chicu.

„Vreau să menționez și acei deputați care fără ca să citească s-au avântat în speculați, populisme, având ca obiectiv, alegerile parlamenatre anticipate. Eu doar un lucru vreau să vă spun stimați deputați. La alegerile anticipate din mai să luați atâta mandate, câte adevăruri ați spus despre aceste proiecte. Atât doar din partea mea”, a spus acesta.

Astăzi Guvernul urmează să examineze și să aprobe avizele pentru amendamentele mai multor proiecte de Legi, printre care și proiectul de Lege al bugetului, dar și proiectul de Lege cu privire la politica bugetar-foscală pentru anul 2021.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram