Premierul Ion Chicu este supărat pe deputații care fără ca să citească proiectele de Lege ale Guvernului au comentat despre acestea negativ în spațiul public. Astfel premierul le-a urat ca la alegerile parlamentare anticipate din mai să obțină atâta mandate, câte adevăruri au spus despre proiectele Guvernului. Despre aceasta Chicu a declarat în cadrul ședinței Guvernului de astăzi, 14 decembrie.

„Vreau să le mulțumesc tuturor, inclusiv asociațiilor de business, cetățeni, autorități, care au contribuit la elaborarea acestor proiecte, dar și colegilor care în aceste zile, sâmbătă, duminică au lucrat și nopțile. Dar nu în ultimul rând vreau să le mulțumesc acelor deputați care s-au concentrat pe substanță, pe conținutul Legilor, le-au studiat, au venit cu amendamente, contribuind prin aceasta la îmbunătățirea acestor proiecte”, a menționat Chicu.

„Vreau să menționez și acei deputați care fără ca să citească s-au avântat în speculați, populisme, având ca obiectiv, alegerile parlamenatre anticipate. Eu doar un lucru vreau să vă spun stimați deputați. La alegerile anticipate din mai să luați atâta mandate, câte adevăruri ați spus despre aceste proiecte. Atât doar din partea mea”, a spus acesta.

Astăzi Guvernul urmează să examineze și să aprobe avizele pentru amendamentele mai multor proiecte de Legi, printre care și proiectul de Lege al bugetului, dar și proiectul de Lege cu privire la politica bugetar-foscală pentru anul 2021.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!