Situația în privința COVID-19 rămâne gravă în Chișinău, iar cazurile grave sunt în creștere. Despre aceasta a menționat șefa Direcției generale asistență socială și sănătate, Tatiana Bucearschi, în timpul ședinței Primăriei de astăzi, 14 decembrie.

De asemenea, aceasta spune că cele 1172 de paturi din spitalele municipiului destinate persoanelor cu virusul COVID-19 sunt ocupate. Din pacienții internați 59 de află în stare foarte gravă.

„Cu părere de rău, avem 1504 de lucrători medicali infectați cu virusul COVID-19 doar în municipiul Chișinău. În total, avem peste 53 de mii de cazuri de coronavirus, iar 13 mii primesc tratament acasă sub monitorizarea medicului de familie”, a adăugat Bucearschi.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!