/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Situația COVID-19 în Chișinău. Toate paturile în spitale pentru pacienții infectați rămân ocupate

missing
14 decembrie 2020, ora 09:05

Situația în privința COVID-19 rămâne gravă în Chișinău, iar cazurile grave sunt în creștere. Despre aceasta a menționat șefa Direcției generale asistență socială și sănătate, Tatiana Bucearschi, în timpul ședinței Primăriei de astăzi, 14 decembrie.

De asemenea, aceasta spune că cele 1172 de paturi din spitalele municipiului destinate persoanelor cu virusul COVID-19 sunt ocupate. Din pacienții internați 59 de află în stare foarte gravă.

„Cu părere de rău, avem 1504 de lucrători medicali infectați cu virusul COVID-19 doar în municipiul Chișinău. În total, avem peste 53 de mii de cazuri de coronavirus, iar 13 mii primesc tratament acasă sub monitorizarea medicului de familie”, a adăugat Bucearschi.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram