/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Șoferii continuă să încalce regulile de circulație. Peste 1400 de încălcări, depistate în doar două zile 

missing
14 decembrie 2020, ora 13:02

Aproape 600 de șoferi s-au ales cu amenzi pentru că au circulat cu viteză excesivă. Amenzile au fost aplicate în acest weekend.

În această perioadă, au fost depistate aproximativ 1450 de încălcări.

„În weekend, chiar dacă carosabilul a fost umed, aproximativ 600 de șoferi s-au aventurat și s-au deplasat cu viteză excesivă pe drumuri. În perioada 12 – 14 decembrie curent, ofițerii Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) implicați în serviciu au depistat circa 1 450 de încălcări ale șoferilor, dintre care 19 se aflau în stare de ebrietate la volan, iar 244 de șoferi au încălcat regulile de înmatriculare sau de înregistrare de stat, de revizie tehnică a vehiculelor”, spun reprezentanții Inspectoratului de Patrulare.

Alți 177 de conducători auto au primit procese-verbale pentru că nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră și de acordare a priorității de trecere.

Pentru că nu aveau cuplată centura de siguranță, s-au ales cu sancționați 33 de șoferi.

În context, inspectorii de patrulare îndeamnă participații la trafic să respecte regulile de circulație.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram