Aproape 600 de șoferi s-au ales cu amenzi pentru că au circulat cu viteză excesivă. Amenzile au fost aplicate în acest weekend.

În această perioadă, au fost depistate aproximativ 1450 de încălcări.

„În weekend, chiar dacă carosabilul a fost umed, aproximativ 600 de șoferi s-au aventurat și s-au deplasat cu viteză excesivă pe drumuri. În perioada 12 – 14 decembrie curent, ofițerii Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) implicați în serviciu au depistat circa 1 450 de încălcări ale șoferilor, dintre care 19 se aflau în stare de ebrietate la volan, iar 244 de șoferi au încălcat regulile de înmatriculare sau de înregistrare de stat, de revizie tehnică a vehiculelor”, spun reprezentanții Inspectoratului de Patrulare.

Alți 177 de conducători auto au primit procese-verbale pentru că nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră și de acordare a priorității de trecere.

Pentru că nu aveau cuplată centura de siguranță, s-au ales cu sancționați 33 de șoferi.

În context, inspectorii de patrulare îndeamnă participații la trafic să respecte regulile de circulație.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!