Subiectul privind numirea unor judecători la funcția de magistrați ai Curtea Supremă de Justiție nu va fi examinat astăzi la Ședința Cosimisiei juridice, numiri și imunități. Despre aceasta a delcarat deputatul Dinul Plângău, declarând că astfel a fost înregistrată o mică victorie.

Potrivit lui Plângău, acetsa a fost anunțat că subiectul nu va fi examinat cu puțin timp înainte ca ședința să aibă loc.

„Pe lângă toate proiectele controversate care au fost votate la ședința Parlamentară din 3 decembrie, a mai fost introdus un subiect, și anume, de promovarea unor judecători la Curtea Supremă de Justiție. Din informațiile pe care le deținem, mai mulți judecători  care trebuiau promovați ar fi implicați în acte de corupție. Urmau să fie promovați oamnei cu reputație dubioasă. Care au adoptat hotărâri și decizii care au prejudiciat statul Republicii Moldova”, a menționat Plângău.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!