/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

Subiectul privind numirea unor judecători la funcția de magistrați ai CSJ nu va fi examinat la Ședința Comisiei juridice. Deputat: „E o mică victorie”

missing
14 decembrie 2020, ora 13:00

Subiectul privind numirea unor judecători la funcția de magistrați ai Curtea Supremă de Justiție nu va fi examinat astăzi la Ședința Cosimisiei juridice, numiri și imunități. Despre aceasta a delcarat deputatul Dinul Plângău, declarând că astfel a fost înregistrată o mică victorie.

Potrivit lui Plângău, acetsa a fost anunțat că subiectul nu va fi examinat cu puțin timp înainte ca ședința să aibă loc.

„Pe lângă toate proiectele controversate care au fost votate la ședința Parlamentară din 3 decembrie, a mai fost introdus un subiect, și anume, de promovarea unor judecători la Curtea Supremă de Justiție. Din informațiile pe care le deținem, mai mulți judecători  care trebuiau promovați ar fi implicați în acte de corupție. Urmau să fie promovați oamnei cu reputație dubioasă. Care au adoptat hotărâri și decizii care au prejudiciat statul Republicii Moldova”, a menționat Plângău.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram