Copacii din capitală cad pentru că… s-a înmuiat pământul. Cel puțin aceasta este explicația șefului de la Spații Verzi, care a fost întrebat ce se întâmplă ca unii copaci din Chișinău cad ca din senin. Subiectul a fost discutat în cadrul ședinței de astăzi a Primăriei Capitalei, în contextul în care, ieri, doi șoferi s-au pomenit cu mașinile avariate, după ce un copac s-a prăbușit peste mașinile lor.

SERGHEI CARP, ȘEF SPAȚII VERZI: „Domn primar, lucrăm la acest capitol. În fiecare zi, avem cinci inspectori care inspectează spațiile verzi. De asemenea, reacționăm și la cereri. – Bine, atunci de ce cad copacii? Cad, domnule primar, pentru că ați văzut că s-a înmuiat pământul”.

Incidentul a avut loc ieri, pe strada Columna din Capitală. Din fericire, șoferii nu se aflau în interiorul autovehiculelor, atunci când copacul s-a prăbușit peste acestea. Întrucât mașinile nu erau asigurate, paguba va fi suportată în întregime de proprietarii vehiculelor.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!