/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

/VIDEO/ Mulți părinți continuă să apeleze la Moș Crăciun, chiar și în contextul pandemiei

missing
14 decembrie 2020, ora 07:24

Suni, te programezi și Moș Crăciun e la tine acasă. Lucru știut că, pentru a-și face copiii fericiți, mulți părinți apelează la agenții cu animatori și solicită ca Moș Crăciun să-i viziteze, în seara de Revelion. Dar cum se vor descurca ei în acest an, având în vedere că suntem în plină pandemie? Echipa TV8 a apelat anonim la mai multe agenții, pentru a afla mai multe informații.

Deși suntem în plină pandemie de coronavirus, agențiile cu animatori deghizați în Moș Crăciun, sunt în pregătiri febrile pentru a felicita copiii, mergând pe la case, în seara de Revelion. Reprezentanții unor agenții spun că nu vor ca micuții să piardă ocazia de a se bucura, și în acest an, de spiritul sărbătorilor de iarnă, din cauza pandemiei, și îi asigură pe părinți că se respectă toate normele de protecție.

REPREZENTANT AL UNEI AGENȚII DE ANIMATORI: „Crăciunița este în mănuși și în mască, moșul, sub barbă, la fel, are mască”.

REPREZENTANT AL UNEI AGENȚII DE ANIMATORI: „Mască, ne stropim, de sus până jos turnăm pe noi dezinfectant”.

Alte agenții ne-au răspuns, însă, scurt și clar.

REPREZENTANT AL UNEI AGENȚII DE ANIMATORI: „Dacă vă temeți, nu chemați”.

Opiniile oamenilor, de asemenea, sunt împărțite. În timp ce unii susțin că este o lipsă de responsabilitate din partea părinților și îi supun la risc pe copiii proprii, alții zic că nu văd nicio problemă în asta, pentru că virusul nu există.

„Cu această pandemie, mai bine să nu riscăm, mai ales copiii”.

„Copiii se află în zona de risc, mai ales cei mici”.

„Nu-i normal că, totuși, suntem în pandemie și nu știm domnul cela care vine ca Moș Crăciun, ce-i cu el”.

„Nu credeți că e un risc pentru copii? – Nu, riscul a fost, mai înainte era mai multă lume care era bolnavă și mai grav ca acum”.

„Da eu v-aș spune că nu cred în coronavirus, într-acestea”.

Totuși, părinții care au decis să meargă la risc și să comande un Moș Crăciun la ei acasă, în seara de Revelion, trebuie să fie gata să scoată din buzunar de la 2000 la 5000 de lei. Prețurile vor varia în funcție de ora programării și programul ales de părinți.

REPORTER – LOREDANA EȘANU
IMAGINI – TUDOR BIGU

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram