/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

De sărbători, magia începe la TV8! În ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, TV8 lansează cel mai așteptat show al acestui sezon, Mercur RETROGRAD!

missing
15 decembrie 2020, ora 19:54

Zilnic, de luni până joi, de la ora 17:30, Cristina Miron, Ana Tkacenko și Victoria Vasilache te vor inspira, te vor informa și îți vor crea buna dispoziție!

Echipa de producție este formată din cei mai buni reporteri și producători din televiziunea moldovenească. Ca să vă dați seama, toată echipa muncește la acest proiect încă din luna iulie. Au fost organizate trei castinguri pentru a alege cei mai trăsniți prezentatori, au fost făcute sute de repetiții, a fost creat un studiou nou nouț de la zero, doar ca telespectatorii să aibă parte de o emisiune de divertisment ca la carte.

Pentru prima dată, pozele pentru panourile din oraș au fost făcute pe film, iar spoturile au fost filmate timp de 4 nopți. E o muncă colosală, doar pentru ca noi, telespectatorii să ne îndrăgostim de Mercur Retrograd.

Așadar, de pe 25 decembrie, de la ora 17:30 stați cu ochii pe TV8.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram