/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

PROIMOBIL îți schimbă apartamentul vechi pe unul în bloc nou! Campanie socială de Crăciun!

missing
15 decembrie 2020, ora 09:00

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, compania PROIMOBIL relansează programul social de schimb de apartamente. În 2021 treceți de la vechi la nou, cu PROIMOBIL acum e mai posibil ca niciodată să dați apartamentul vechi și să primiți un apartament nou, în casă nouă!

Cei interesați, pot alege orice imobil de pe site-ul www.proimobil.md, aici cu sigurață găsiți apartamentul care merită investiția pentru următorii 60 de ani. Tot ce ne dorim este ca să povestiți tuturor prietenilor și rudelor, că vați mutat la casă nouă cu suportul nostru, adică echipa PROIMOBIL.

VEZI AICI APARTAMENTELE:  https://proimobil.md/ro/apartamente-de-vanzare-in-chisinau

Întâlniți noul an cu familia, într-un apartament nou, cu o curte amenajată și curată, fără stresul unui cost ridicat!

SUNAȚI ACUM la PROIMOBIL078 088 886

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram