/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Dublu omor de la Cimișlia. Oamenii legii anunță că a fost reținut un suspect

missing
16 decembrie 2020, ora 14:15

Și-ar fi omorât amicii de pahar, iar acum riscă să petreacă de la 8 la 15 ani după gratii. Este vorba despre un bărbat de 58 de ani, locuitor al satului Selemet, raionul Cimișlia. Acesta a fost reținut marți de oamenii legii pentru 72 de ore.

Potrivit unui comunicat de presă, oamenii legii a fost sesizați luni că duminică, 13 decembrie, într-o casă părăsită din satul Selemet au fost depistați doi bărbați, unul decedat, iar altul fiind în stare inconștientă. Ultimul a fost internat în spital, dar a decedat a doua zi. Decesul victimelor a survenit în urma vătămărilor grave a integrității corporale.

Oamenii legii au stabilit că la 11 decembrie, victimele, în vârstă de 54 și 66 de ani, împreună cu suspectul, au consumat băuturi alcoolice, după care între ei s-a iscat o ceartă care a degenerat în bătaie.

Suspectul i-ar fi agresat pe ambii fizic, aplicându-le multiple lovituri cu pumnii și picioarele. Cei doi bărbați au fost depistați zăcând în casă de către un bărbat care a alertat poliția și a solicitat intervenția ambulanței.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art.151, alin.(4) „Vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, care au provocat decesul victimei”. Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă de la 8 la 15 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram