Și-ar fi omorât amicii de pahar, iar acum riscă să petreacă de la 8 la 15 ani după gratii. Este vorba despre un bărbat de 58 de ani, locuitor al satului Selemet, raionul Cimișlia. Acesta a fost reținut marți de oamenii legii pentru 72 de ore.

Potrivit unui comunicat de presă, oamenii legii a fost sesizați luni că duminică, 13 decembrie, într-o casă părăsită din satul Selemet au fost depistați doi bărbați, unul decedat, iar altul fiind în stare inconștientă. Ultimul a fost internat în spital, dar a decedat a doua zi. Decesul victimelor a survenit în urma vătămărilor grave a integrității corporale.

Oamenii legii au stabilit că la 11 decembrie, victimele, în vârstă de 54 și 66 de ani, împreună cu suspectul, au consumat băuturi alcoolice, după care între ei s-a iscat o ceartă care a degenerat în bătaie.

Suspectul i-ar fi agresat pe ambii fizic, aplicându-le multiple lovituri cu pumnii și picioarele. Cei doi bărbați au fost depistați zăcând în casă de către un bărbat care a alertat poliția și a solicitat intervenția ambulanței.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art.151, alin.(4) „Vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, care au provocat decesul victimei”. Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă de la 8 la 15 ani de închisoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!