/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Maia Sandu: „Deputații PSRM-Șor au hotărât să împartă între ei banii țării la miezul nopții”

16 decembrie 2020, ora 23:36

Președinta aleasă Maia Sandu se arată indignată de faptul cum deputații din majoritatea PSRM-Șor au votat în grabă mai multe legi importante la ședința înopinată din această noapte la Parlament. Într-o postare pe Facebook, aceasta a declarat că deputații au adoptat proiecte de Legi în grabă și cu încălcarea normelor, fără să se țină cont de nevoile oamenilor și ale țării.

„La această oră târzie, în Parlament, o grupare de hoți și profitori împarte banii statului, banii oamenilor care muncesc și plătesc impozite. După ce au discreditat total procesul legislativ, încălcând toate normele, deputații din majoritatea PSRM-Șor au hotărât să împartă între ei banii țării la miezul nopții. Rușine! Cei mai mari hoți au ajuns șefi pe banii oamenilor cinstiți”, a scris Maia Sandu pe Facebook.

Potrivit președintei, Legea bugetului, cea mai importantă lege a anului, a fost adoptată în grabă, cu încălcarea normelor, fără să se țină cont de nevoile oamenilor și ale țării – susținerea economiei, a sectorului medical, a agricultorilor afectați de secetă, a oamenilor care au rămas fără venituri din cauza crizei, a familiilor cu copii.

„Legea este adoptată fără surse reale de finanțare a deficitului bugetar. În schimb, promovează interesele hoților și le permite să continue furtul și schemele de corupție sub protecția deputaților PSRM și Partidului Șor. Trebuie să scoatem din Parlament acești hoți – anticipate! Cei care s-au adunat să voteze astăzi nu sunt oameni de stat, sunt impostori. Adoptă aceste legi la miezul nopții pentru că se tem de furia oamenilor. Ei trebuie pedepsiți. Nu va scăpa nici unul”, a adăugat aceasta.

Amintim că, astăzi deputații s-au întrunit în plenul Parlamentului. În timpul ședinței deputații PAS, Platforma DA, Pro Moldova, PPDA au părăsit Legislativul. Deputații rămași PSRM -Pentru Moldova au votat mai multe legi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram