Reacția Platformei DA, la ședința nocturnă din Parlament. „Îmi amintesc de timpurile lui Plahotniuc, se folosesc aceleași metode”

16 decembrie 2020, ora 21:50

Deputatul Platformei DA Alexandru Slusari a venit cu o reacție în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8 cu privire la ședința nocturnă care va avea loc în Parlament, deputații urmând să se întrunească după ora 22:00. 

„Ei nu pot să adopte bugetele fără politica fiscală. Îmi amintesc de timpurile lui Plahotniuc, se folosesc aceleași metode. Este absolut degradant ceea ce se întâmplă în Parlament, în contextul în care joi am fost anunțați că mergem pe politica fiscală și vineri pe buget. Ce fel de ședințe nocturne, este bătaie de joc. Cum poți activa la miez de noapte”, a declarat Alexandru Slusari.

Întrebat dacă admite că această grabă poate fi explicată că tot astăzi urmează a fi încheiată sesiunea parlamentară: „În acest bordel în care s-a format Parlamentul eu deja admit orice. Nu exclud că aceasta este o reacție la moțiune de cenzură. Ceea ce se întâmplă acum este criminalizarea Parlamentului”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram