Deputatul Platformei DA Alexandru Slusari a venit cu o reacție în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8 cu privire la ședința nocturnă care va avea loc în Parlament, deputații urmând să se întrunească după ora 22:00. 

„Ei nu pot să adopte bugetele fără politica fiscală. Îmi amintesc de timpurile lui Plahotniuc, se folosesc aceleași metode. Este absolut degradant ceea ce se întâmplă în Parlament, în contextul în care joi am fost anunțați că mergem pe politica fiscală și vineri pe buget. Ce fel de ședințe nocturne, este bătaie de joc. Cum poți activa la miez de noapte”, a declarat Alexandru Slusari.

Întrebat dacă admite că această grabă poate fi explicată că tot astăzi urmează a fi încheiată sesiunea parlamentară: „În acest bordel în care s-a format Parlamentul eu deja admit orice. Nu exclud că aceasta este o reacție la moțiune de cenzură. Ceea ce se întâmplă acum este criminalizarea Parlamentului”

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!