/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Unii legislatori PAS s-ar îndrepta spre Parlament. Deputatul Litvinenco: „Împart banii publici pe bază pur politică”

missing
16 decembrie 2020, ora 22:09

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Sergiu Litvinenco a venit cu o reacție cu privire la faptul că deputații urmează să se întrunească la ora 22:00 la Parlament, unde ar putea fi votate politica bugetar fiscală și bugetul de stat.   

În cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8, alesul poporului a declarat:

„Avem doi deputați care sunt la această oră în clădirea Parlamentului, sperăm că și alți deputați vor ajunge. Cert este că toate prevederile legale au fost încălcate, atât timp cât amendamentele care vin de la socialiști și Partidul „Șor” nu au fost avizate de Guvern”.

„Am aflat jumătate de oră în urmă. Colegul Radu Marian întâmplător a ajuns la această ședință. Doreau să împarte 300 de milioane de lei. Votează bugetul fără ca măcar să înregistreze ședința. Unii colegi au pornit la ședință. Depinde cât va dura această mascaradă. Acționează noaptea, împart banii publici pe bază pur politică”, a spus deputatul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram