Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Sergiu Litvinenco a venit cu o reacție cu privire la faptul că deputații urmează să se întrunească la ora 22:00 la Parlament, unde ar putea fi votate politica bugetar fiscală și bugetul de stat.   

În cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8, alesul poporului a declarat:

„Avem doi deputați care sunt la această oră în clădirea Parlamentului, sperăm că și alți deputați vor ajunge. Cert este că toate prevederile legale au fost încălcate, atât timp cât amendamentele care vin de la socialiști și Partidul „Șor” nu au fost avizate de Guvern”.

„Am aflat jumătate de oră în urmă. Colegul Radu Marian întâmplător a ajuns la această ședință. Doreau să împarte 300 de milioane de lei. Votează bugetul fără ca măcar să înregistreze ședința. Unii colegi au pornit la ședință. Depinde cât va dura această mascaradă. Acționează noaptea, împart banii publici pe bază pur politică”, a spus deputatul.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!