/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

UPDATE. Fetița a fost găsită într-o carieră de piatră

missing
16 decembrie 2020, ora 09:06

O fetiță de trei anișori din orașul Otaci, raionul Ocnița, este căutată cu disperare de părinți, rude și poliție după ce pe 15 decembrie curent, în jurul orei 16:00, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. 

UPDATE. Fetița a fost găsită într-o carieră de piatră. Minora este în viață.

„Fetița este vie, dar cu părere de rău a stat pe parcursul nopții într-o carieră de piatră la o distanță de aproximativ 400 de metri de casa sa și probabil a suferit o hipotermie urmează să fie preluată de serviciile abilitate și să facă toate investigațiile de rigoare”, a declarat Diana Fetco, purtătoarea de cuvânt a poliției pentru tv8.

Poliția spune că întreprinde toate măsurile pentru a o găsi pe fetiță, solicitând în acest sens și ajutorul cetățenilor.

Semnalmentele fetiței:
– Înălțimea: 70 – 80 cm, ochi negri, brunetă.
– În momentul dispariției aceasta era îmbrăcată într-o geacă de culoare roz, căciulă maro închis, fustă albastră, pantofi sport de culoare roșie.

Dacă cunoașteți locul aflării fetiței, puteți sesiza oamenii legii la numărul unic de urgență 112, 060200206 sau 069596659.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram