O fetiță de trei anișori din orașul Otaci, raionul Ocnița, este căutată cu disperare de părinți, rude și poliție după ce pe 15 decembrie curent, în jurul orei 16:00, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. 

UPDATE. Fetița a fost găsită într-o carieră de piatră. Minora este în viață.

„Fetița este vie, dar cu părere de rău a stat pe parcursul nopții într-o carieră de piatră la o distanță de aproximativ 400 de metri de casa sa și probabil a suferit o hipotermie urmează să fie preluată de serviciile abilitate și să facă toate investigațiile de rigoare”, a declarat Diana Fetco, purtătoarea de cuvânt a poliției pentru tv8.

Poliția spune că întreprinde toate măsurile pentru a o găsi pe fetiță, solicitând în acest sens și ajutorul cetățenilor.

Semnalmentele fetiței:
– Înălțimea: 70 – 80 cm, ochi negri, brunetă.
– În momentul dispariției aceasta era îmbrăcată într-o geacă de culoare roz, căciulă maro închis, fustă albastră, pantofi sport de culoare roșie.

Dacă cunoașteți locul aflării fetiței, puteți sesiza oamenii legii la numărul unic de urgență 112, 060200206 sau 069596659.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!