/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ PSRM propune anularea legii miliardului furat. „Vor fi suplimentar  600 de milioane de lei, iar banii să fie alocați agricultorilor”

16 decembrie 2020, ora 14:03

PSRM propune anularea legii miliardului furat, iar pentru 600 de mii de lei să fie oferiți agricultorilor. Potrivit deputatul socialist Vlad Batrîncea, inițiativa ar fi venit după discuția socialistul Radu Mudreac cu agricultorii. 

Proiectul de lege este deja pe agenda ședinței Parlamentului de astăzi.

„Evident că doleanțele cu care vin agricultorii depășesc această sumă și doar o singura grupă solicită încă un miliard. Deputații Republicii Moldova cunosc ce surse sunt în buget. Avem ședinta Parlamentului, pe ordinea de zi este anularea legii miliardului care prevede povară asupra bugetului și a pus pe umerii cetățenilor. Anularea presupune că bugetul nu va mai achita acești bani. Vor fi suplimentar peste 600 de milioane de lei. Ieșim cu o inițiativă și propunem deputaților să voteze anularea și banii care vor fi disponibili le vom acorda fondului de subsidii. Banii deja vor fi alocați în 2021. E singura metodă ca să suplinim acest fond”, a declarat Batrîncea.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram