Mai mulți polițiști se află în aceste momente în apropierea Palatului Republicii din Chișinău. Într-o înregistrare video publicată de vicepreședintele Partidului Nostru, Ilian Cașu, se văd zeci de polițiști, mai multe mașini ale poliției dar și faptul că au fost aduși cu transport la comandă. Inspectoratul General de Poliția(IGP) spune că aceștia au fost mobilizați pentru a asigura ordinea publică la protestul de astăzi al fermierilor.

Mariana Bețivu, purtătoarea de cuvânt a IGP, a declarat că au fost mobilizați un număr „suficient” de polițiști pentru a asigura ordinea publică și securitatea cetățenilor în contextul în care pentru astăzi este anunțat un nou protest al fermierilor.

Bețivu nu a putu să ne spună dacă polițiștii sunt dar din Chișinău sau și din alte raioane, aceasta a spus că nu știe. Totuși, din imaginile publicate de Cașu se vede că a fost aduși cu transport la comandă din Ungheni de exemplu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!