/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

/VIDEO/ Zeci de polițiști, în apropiere de Palatul Republicii. Explicațiile IGP

missing
16 decembrie 2020, ora 10:59

Mai mulți polițiști se află în aceste momente în apropierea Palatului Republicii din Chișinău. Într-o înregistrare video publicată de vicepreședintele Partidului Nostru, Ilian Cașu, se văd zeci de polițiști, mai multe mașini ale poliției dar și faptul că au fost aduși cu transport la comandă. Inspectoratul General de Poliția(IGP) spune că aceștia au fost mobilizați pentru a asigura ordinea publică la protestul de astăzi al fermierilor.

Mariana Bețivu, purtătoarea de cuvânt a IGP, a declarat că au fost mobilizați un număr „suficient” de polițiști pentru a asigura ordinea publică și securitatea cetățenilor în contextul în care pentru astăzi este anunțat un nou protest al fermierilor.

Bețivu nu a putu să ne spună dacă polițiștii sunt dar din Chișinău sau și din alte raioane, aceasta a spus că nu știe. Totuși, din imaginile publicate de Cașu se vede că a fost aduși cu transport la comandă din Ungheni de exemplu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram