Împușcături la Botanica. Un adolescent de 17 ani a fost transportat la spital. Cine este suspectul

17 decembrie 2020, ora 11:07

Un bărbat a fost reținut de polițiști fiind învinuit de faptul că în dimineața zilei de 17 decembrie a împușcat un adolescent. Suspectul are 32 de ani, iar victima 17. La scurt timp, minorul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore în izolatorul poliției din Chișinău și este cercetat penal pentru tentativă de omor.

„La ora 04:10 polițiștii au fost sesizați că pe o stradă din sectorul Botanica al Capitalei se aud împușcături. La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al Batalionului de patrulare și reacționare și grupa operativă, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, se arată într-un comunicat al poliției.

Arma din care a fost efectuată împușcătura s-a dovedit a fi deținută legal și a fost ridicată de către forțele de ordine.

Actualmente de către ofițerii de investigație și urmărire penală se întreprind toate acțiunile procesual penale în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram