Un bărbat a fost reținut de polițiști fiind învinuit de faptul că în dimineața zilei de 17 decembrie a împușcat un adolescent. Suspectul are 32 de ani, iar victima 17. La scurt timp, minorul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore în izolatorul poliției din Chișinău și este cercetat penal pentru tentativă de omor.

„La ora 04:10 polițiștii au fost sesizați că pe o stradă din sectorul Botanica al Capitalei se aud împușcături. La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al Batalionului de patrulare și reacționare și grupa operativă, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, se arată într-un comunicat al poliției.

Arma din care a fost efectuată împușcătura s-a dovedit a fi deținută legal și a fost ridicată de către forțele de ordine.

Actualmente de către ofițerii de investigație și urmărire penală se întreprind toate acțiunile procesual penale în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!