/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/VIDEO/ Nu-și recunoaște vina. Noi detalii despre cazul cu împușcături de la Botanica în care a fost rănit un adolescent de 17 ani

missing
17 decembrie 2020, ora 15:21

Bărbatul de 32 de ani, care a fost reținut pentru că ar fi împușcat un adolescent în dimineața zilei de 17 decembrie, nu-și recunoaște vina. Potrivit procurorului de caz, acesta susține că ar fi fost atacat de cinci persoane.

„Persoana este reținută, dumnealui nu recunoaște și spune că a fost atacat, că erau cinci persoane”, a declarat Oleg Vereteno, procuror de caz. Acesta a mai precizat că a fost pornită o cauză penală pe tentativă de omor, iar suspectul este reținut pentru 72 de ore, iar mâine urmează ca să fie cerut mandat de arest pentru 30 de zile.

În același timp, fratele suspectului, Maxim Guzic, șef Procuratura Ștefan Vodă, spune că nu cunoaște nimic despre acest caz. „Este o durere pentru mine ceea ce se derulează acum. Nu știu ce să vă spun. Nu am fost acolo. Nu știu dacă a avut loc așa ceva”, a declarat Guzic.

Un bărbat a fost reținut de polițiști fiind învinuit de faptul că în dimineața zilei de 17 decembrie a împușcat un adolescent. Suspectul are 32 de ani, iar victima 17. La scurt timp, minorul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

„La ora 04:10 polițiștii au fost sesizați că pe o stradă din sectorul Botanica al Capitalei se aud împușcături. La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al Batalionului de patrulare și reacționare și grupa operativă, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, se arată într-un comunicat al poliției.

Arma din care a fost efectuată împușcătura s-a dovedit a fi deținută legal și a fost ridicată de către forțele de ordine.

Actualmente de către ofițerii de investigație și urmărire penală se întreprind toate acțiunile procesual penale în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram