Bărbatul de 32 de ani, care a fost reținut pentru că ar fi împușcat un adolescent în dimineața zilei de 17 decembrie, nu-și recunoaște vina. Potrivit procurorului de caz, acesta susține că ar fi fost atacat de cinci persoane.

„Persoana este reținută, dumnealui nu recunoaște și spune că a fost atacat, că erau cinci persoane”, a declarat Oleg Vereteno, procuror de caz. Acesta a mai precizat că a fost pornită o cauză penală pe tentativă de omor, iar suspectul este reținut pentru 72 de ore, iar mâine urmează ca să fie cerut mandat de arest pentru 30 de zile.

În același timp, fratele suspectului, Maxim Guzic, șef Procuratura Ștefan Vodă, spune că nu cunoaște nimic despre acest caz. „Este o durere pentru mine ceea ce se derulează acum. Nu știu ce să vă spun. Nu am fost acolo. Nu știu dacă a avut loc așa ceva”, a declarat Guzic.

Un bărbat a fost reținut de polițiști fiind învinuit de faptul că în dimineața zilei de 17 decembrie a împușcat un adolescent. Suspectul are 32 de ani, iar victima 17. La scurt timp, minorul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

„La ora 04:10 polițiștii au fost sesizați că pe o stradă din sectorul Botanica al Capitalei se aud împușcături. La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al Batalionului de patrulare și reacționare și grupa operativă, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, se arată într-un comunicat al poliției.

Arma din care a fost efectuată împușcătura s-a dovedit a fi deținută legal și a fost ridicată de către forțele de ordine.

Actualmente de către ofițerii de investigație și urmărire penală se întreprind toate acțiunile procesual penale în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!