/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ „Ca hoțul care a furat, s-a uitat prin părți și a constat că nu l-a văzut nimeni și fură mai departe.” Filip, despre ședința nocturnă a Parlamentului

missing
17 decembrie 2020, ora 10:24

După ce în noaptea zilei de 16 decembrie Parlamentul a votat în lectură finală politica bugetar-fiscală pentru anul viitor și bugetele, democratul Pavel Filip spune că coaliția PSRM și PP Șor au trecut toate liniile roșii.

„Cele mai importante documente ale țării politica bugetar-fiscală și bugetele au fost votate în mare grabă, spre seară, deși Biroul Permanent ne anunțase că aceste proiecte vor fi dezbătute în ziua de joi și vineri, dar cred că știți că hoțul cela care a furat ceva, s-a uitat prin părți și a constat că nu l-a văzut nimeni și fură mai departe. Au votat ieri după plecarea noastră din Parlament, au văzut că merge și au hotărât să meargă mai departe. Cu regret această monstruoasă coaliție și-a dus o parte din plan până la capăt, de ce o parte din plan, pentru că planul lor țintește spre configurația următorului Parlament. Din punctul nostru de vedere s-au călcat toate liniile roșii. Tocmai când credeam că mai rău nu se poate și mai jos această coaliție nu poate cădea, această coaliție ne-a surprins din nou”, a declarat Filip într-un breafing de presă.

Precizăm că în noaptea de miercuri, 16 decembrie, deputații PSRM, PP Șor și cei din Platforma Pentru Moldova au votat în lectură finală politica bugetar fiscală și bugetele pentru anul viitor, dar și alte proiecte criticate de opoziție. Totodată, aceștia au închis sesiunea toamnă- iarnă a parlamentului cu votul a 56 de deputați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram