După ce în noaptea zilei de 16 decembrie Parlamentul a votat în lectură finală politica bugetar-fiscală pentru anul viitor și bugetele, democratul Pavel Filip spune că coaliția PSRM și PP Șor au trecut toate liniile roșii.

„Cele mai importante documente ale țării politica bugetar-fiscală și bugetele au fost votate în mare grabă, spre seară, deși Biroul Permanent ne anunțase că aceste proiecte vor fi dezbătute în ziua de joi și vineri, dar cred că știți că hoțul cela care a furat ceva, s-a uitat prin părți și a constat că nu l-a văzut nimeni și fură mai departe. Au votat ieri după plecarea noastră din Parlament, au văzut că merge și au hotărât să meargă mai departe. Cu regret această monstruoasă coaliție și-a dus o parte din plan până la capăt, de ce o parte din plan, pentru că planul lor țintește spre configurația următorului Parlament. Din punctul nostru de vedere s-au călcat toate liniile roșii. Tocmai când credeam că mai rău nu se poate și mai jos această coaliție nu poate cădea, această coaliție ne-a surprins din nou”, a declarat Filip într-un breafing de presă.

Precizăm că în noaptea de miercuri, 16 decembrie, deputații PSRM, PP Șor și cei din Platforma Pentru Moldova au votat în lectură finală politica bugetar fiscală și bugetele pentru anul viitor, dar și alte proiecte criticate de opoziție. Totodată, aceștia au închis sesiunea toamnă- iarnă a parlamentului cu votul a 56 de deputați.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!