/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Veteranii războiului de pe Nistru: „Avem pretenții față de deputați, majoritatea nu ne mai reprezintă”

missing
17 decembrie 2020, ora 16:02

Veteranii din patru raioane din țară au ieșit la protestul de pe 17 decembrie din fața Parlamentului, inițiat de către agricultori. Aceștia sunt nemulțumit de graba cu care s-au adoptat pe 16 decembrie, la miezul nopții, legile în Parlament. 

Combatanții sunt din raioanele  Anenii Noi, Căușeni, Cantemir și Ștefan Vodă. Aceștia s-au întrunit în fața monumentului Ștefan cel Mare și Sfânt din sectorul Centru al Capitalei, având în mâini drapele ale Republicii Moldova.

Vedeți mai jos declarațiile veteranilor:

„Ne-a indignat foarte mult ceea ce s-a petrecut aseară în Parlament. S-au adoptat niște legi care nu aparțin realității. Rugăm președintele țării să preia puterea și să dăm jos acest Parlament care nu corespunde realității”.

„Dragi veterani, vă rog să ieșiți la proteste. Dați să ne sculăm în picioare, să ne apărăm demnitatea”.

„Stimați veterani, noi ne-am adunat aici, în fața Parlamentului, am protestat împreună cu agricultorii, dar conducerea nu ne aude. Vă rog, să ieșiți la protest, să dăm jos această conducere”.

„Atâta timp a trecut…..Toată problema este în guvernarea noastră. Avem pretenții față de deputați, majoritatea dintre ei nu ne mai reprezintă. Ei ca tâlhari, adoptă legile noaptea. Nu trebuie să fim indiferenți, vrem toți să trăim într-o țară liberă”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram