/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

FC „Sheriff” are un nou antrenor. Cine este el

missing
18 decembrie 2020, ora 13:08

FC „Sheriff” are un nou antrenor, este vorba de ucraineanul Yuriy Vernydub. Într-un comunicat de presă, reprezentanții echipei anunță că au ajuns la un acord privind cooperarea.

Yuriy Nikolayevich Vernidub, care va împlini 55 de ani în ianuarie, a jucat la cel mai înalt nivel în echipele ucrainene, iar în ultimii ani de carieră a jucat 82 de meciuri pentru Zenit St. Petersburg.

Și-a început cariera de antrenor în 2001 la Metallurg Zaporizhia, unde a petrecut 8 ani, după care s-a mutat la Zorya Luhansk. În 2011 a devenit antrenor principal al clubului, poziție pe care a ocupat-o până pe 31 mai 2019. În acest timp, a reușit să conducă clubul de la Luhansk la finala Cupei Ucrainei și să obțină medalii de bronz în Campionatul Ucrainei.

De asemenea, echipa aflată sub conducerea sa a jucat în competiții europene timp de 5 sezoane la rând, dintre care de două ori a fost membru în faza grupelor din UEFA Europa League. Timp de doi ani a fost recunoscut ca Antrenorul Anului în Ucraina. A petrecut cea mai mare parte a sezonului trecut la Șahtior Salihorsk.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram