FC „Sheriff” are un nou antrenor, este vorba de ucraineanul Yuriy Vernydub. Într-un comunicat de presă, reprezentanții echipei anunță că au ajuns la un acord privind cooperarea.

Yuriy Nikolayevich Vernidub, care va împlini 55 de ani în ianuarie, a jucat la cel mai înalt nivel în echipele ucrainene, iar în ultimii ani de carieră a jucat 82 de meciuri pentru Zenit St. Petersburg.

Și-a început cariera de antrenor în 2001 la Metallurg Zaporizhia, unde a petrecut 8 ani, după care s-a mutat la Zorya Luhansk. În 2011 a devenit antrenor principal al clubului, poziție pe care a ocupat-o până pe 31 mai 2019. În acest timp, a reușit să conducă clubul de la Luhansk la finala Cupei Ucrainei și să obțină medalii de bronz în Campionatul Ucrainei.

De asemenea, echipa aflată sub conducerea sa a jucat în competiții europene timp de 5 sezoane la rând, dintre care de două ori a fost membru în faza grupelor din UEFA Europa League. Timp de doi ani a fost recunoscut ca Antrenorul Anului în Ucraina. A petrecut cea mai mare parte a sezonului trecut la Șahtior Salihorsk.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!