Alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău, sediul Centru, o femeie a sunat oamenii legii și a spus că în interiorul clădirii se află un obiect explozibil. În urma intervenției polițiștilor, toate persoanele care se aflau înăuntru au fost evacuate, iar zona a fost încercuită. 

Pe 18 decembrie, la ora 14:25, Poliția a fost sesizată prin intermediul serviciului unic 112, apelul fiind făcut de o femeie care a comunicat că în incinta Judecătorii Chișinău sediul Buiucani amplasată pe bd. Ștefan cel Mare, se află un obiect explozibil.

La fața locului imediat au reacționat și s-au deplasat toate serviciile specializate: Batalionul de patrulare și reacționare operativă al municipiului Chișinău, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Buiucani, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență fiind solicitată intervenția specialiștilor de la Bomteh. Forțele de ordine imediat au încercuit zona, au evacuat toți angajații și cetățenii care la moment se aflau în incinta clădirii.

În prezent, toate serviciile specializate activează la fața locului. Angajații poliției întreprind toate măsurile în identificarea persoanei care a efectuat apelul, toate circumstanțele urmează a fi stabilite.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!