Fiecare copil merită să zâmbească de sărbători, să creadă în Moș Crăciun și să fie fericit. De această părere sunt tinerii și voluntarii din cadrul organizației „Concordia. Proiecte Sociale, care ne îndeamnă pe toți să susținem campania socială „Vine Moșul”. Astfel, de astăzi și până luni, fiecare persoană poate merge și cumpăra jucării sau alte lucruri pentru a le dona copilașilor din familii social vulnerabile.

Timp de trei zile, voluntarii Concordia vor sta în magazine și centre comerciale din Chișinău, iar cei care vor dori să bucure inima unui copil cu o jucărie, cărți, jocuri educative, dulciuri, produse de igienă sau haine, le pot dona la ei. Printre acești voluntari este și Mihaela, o tânără beneficiară a Concordiei, care s-a bucurat și ea cândva de aceste daruri.

MIHAELA BOTNARI, VOLUNTAR AO CONCORDIA. PROIECTE SOCIALE”: Fiind beneficiară a organizației Concordiei, datorită proiectului ADA YES. Noi am beneficiat de școala auto, cursuri de limbi străine și vestimentație pentru interviu, pentru a ne angaja la un loc de muncă”.

În aceste zile, tinerii de la Concordia sunt mai mobilizați și mai activi ca niciodată. Entuziasmați și fericiți că vor contribui ca micuții din întreaga republică să fie fericiți și să zâmbească de sărbători.

TATIANA BALTĂ, DIRECTOR EXECUTIV AO „CONCORDIA. PROIECTE SOCIALE”: Este forfotă foarte mare în cadrul organizației acuma, am pășit cu dreptul în preajma sărbătorilor de iarnă, toată lumea lucrează toate weekendurile și lucrăm mai mult de opt ore pe zi, dar e atât de frumos, de magic, de feeric pentru că suntem bine motivați”.

Responsabilii asociației Concordia speră să poate ajuta circa 450 de tineri din întreaga țară, iar lucrurile colectate vor fi distribuite chiar de ei la ușa beneficiarilor.

TATIANA BALTĂ, DIRECTOR EXECUTIV AO „CONCORDIA. PROIECTE SOCIALE”: „Îndemnăm pe toată lumea cu inimă mare să ne ajute, să vină să fie alături de noi, să facă o mică achiziție, iar apoi să o doneze în boxă, aici unde suntem noi”.

Susținerea tinerilor de către AO „Concordia. Proiecte sociale” are loc în cadrul proiectului „YES – Abilitarea tinerilor pentru o dezvoltare durabilă”, finanțat de Agenția Austriacă pentru Dezvoltare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!