/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Trasate pentru a fi încălcate: Mulți șoferi sfidează regulile de circulație pe strada Albișoara

missing
18 decembrie 2020, ora 21:48

Șoferii sunt rebeli ori regulile sunt prost gândite? Așa ori altfel, de când s-a redeschis circulația transportului pe strada Albișoara din Capitală, tot mai mulți șoferi încalcă regulile, trecând peste linia continuă ori virând peste linia dublă. În realitate, acestea sunt doar câteva dintre abaterile, pe care le-a filmat chiar echipa noastră. Șoferii susțin că nu le este comod să circule așa cum au stabilit autoritățile, deoarece, uneori, sunt nevoiți să înconjoare zone întregi, unde mai mereu sunt ambuteiaje, așa că sunt nevoiți să mai încalce regulile… din când în când.

În această cotitură, mulți încalcă nu din neștiință, ci, după cum spun șoferii – din necesitate. Potrivit conducătorilor auto, curba este prea mică, pentru a-și lua raza necesară, de aceea, ei sunt nevoiți să meargă peste linia continuă.

Din imagini, observăm că și oamenii legii sunt puși în situația să încalce această linie continuă, pentru că nu este suficient loc pentru un viraj normal.

Deși marcajele rutiere de pe strada Albișoara au deja mai bine de o lună, unii șoferi susțin că încă nu s-au obișnuit cu acestea și circulă, în continuare, conform marcajelor vechi.

Unii șoferi , chiar au preferat să facă glume pe această temă.

La solicitarea echipei TV8, ofițera de presă din cadrul Inspectoratului Național de Securitate Publică, Natalia, Golovco, a declarat că, zilnic, mașinile de Poliție patrulează pe strada Albișoara, pentru a monitoriza circulația, iar șoferii care încalcă regulile circulației rutiere sunt sancționați. Aceasta nu ne-a putut numi, însă, o sumă a amenzilor aplicate până în momentul de față șoferilor care nu se conformează noilor reguli de pe strada Albișoara.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram