/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ Sistemul de sănătate a mai pierdut un lucrător medical. Un medic de familie din Comrat, răpus de Covid-19

missing
19 decembrie 2020, ora 15:06

În lupta cu noul coronavirus, sistemul medical din R. Moldova a mai pierdut un lucrător medical. Medicul de familie, Serghei Dolapchiu, din cadrul Centrului de Sănătate din satul Beșalma, raionul Comrat a pierdut lupta cu noul coronavirus la vârsta de 58 de ani.

Comunitatea academică a USMF „Nicolae Testemiţanu” exprimă condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor, în legătură cu trecerea prematură în eternitate a lui Serghei DOLAPCHIU, medic de familie la Centrul de Sănătate din s. Beșalma, r-nul Comrat, care a decedat din cauza complicațiilor survenite în urma infectării cu COVID-19 la vârsta de 58 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”,  se arată în mesajul postat de către Comunitatea Academică.

Până acum, în R. Moldova bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 133.360 cazuri, iar bilanțul deceselor la 2.700 de cazuri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram