În lupta cu noul coronavirus, sistemul medical din R. Moldova a mai pierdut un lucrător medical. Medicul de familie, Serghei Dolapchiu, din cadrul Centrului de Sănătate din satul Beșalma, raionul Comrat a pierdut lupta cu noul coronavirus la vârsta de 58 de ani.

Comunitatea academică a USMF „Nicolae Testemiţanu” exprimă condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor, în legătură cu trecerea prematură în eternitate a lui Serghei DOLAPCHIU, medic de familie la Centrul de Sănătate din s. Beșalma, r-nul Comrat, care a decedat din cauza complicațiilor survenite în urma infectării cu COVID-19 la vârsta de 58 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”,  se arată în mesajul postat de către Comunitatea Academică.

Până acum, în R. Moldova bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 133.360 cazuri, iar bilanțul deceselor la 2.700 de cazuri.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!