Dacă are fotbalul aproape, nu mai are nevoie de nimic. Este vorba despre Marius Iosipoi, unul dintre cei mai talentați tineri jucători din Republica Moldova. Este nebun după driblinguri și după fotbalul spectaculos și spune că, pentru el, este foarte important ca să nu facă parte din mulțime și să-și urmeze inima întotdeauna. Ce planuri are pe viitor și cine l-a inspirat să joace fotbal, aflați din reportajul ce urmează.

ALEX MACOVEI, REPORTER TV8:De la copilul cu părul creț, care alerga pe maidan după minge, a rămas doar amintirea. Acum, Marius este un bărbat în toată legea, care știe foarte bine ce vrea de la viață. Iar toate visele lui sunt legate doar de fotbal.”

Ca orice copil îndrăgostit de fotbal, Marius a avut și el idolii săi. Întotdeauna, i-au plăcut la nebunie brazilienii.

MARIUS IOSIPOI, JUCĂTOR, CSCT BUIUCANI:Când eram mic, îmi plăcea foarte mult Ronaldinho, dar și Neymar. Când priveam video-uri cu ei, ieșeam pe teren și încercam să repet fentele și driblingurile pe care le făceau.” 

Despre driblingurile lui Marius cel mai bine știu fundașii din Divizia Națională, pe lângă care acesta a trecut de multe ori.

Chiar dacă uneori antrenorii îl mai ceartă pentru stilul său de aventurier, Marius știe foarte bine că cel care se teme să piardă, nu va învinge niciodată.

MARIUS IOSIPOI, JUCĂTOR, CSCT BUIUCANI:Acesta este fotbalul, trebuie de riscat, pentru că sunt foarte mulți fotbaliști, chiar și la noi în Moldova, care au avut foarte mare talent și potențial mare, dar mereu au avut această frică de a intra în dribling, de a risca în unele momente.”

Pentru el, acest sezon este primul în fotbalul profesionist. Chiar dacă a avut multe meciuri bune: cu goluri și cu pase decisive, Marius spune că poate oferi mult mai mult.

MARIUS IOSIPOI, JUCĂTOR, CSCT BUIUCANI: „Știu că potențialul meu este mult mai mare și pot mult mai mult. Puteam să marchez mai mult, să învingem cu echipa în mai multe meciuri. Dar așa a fost să fie. Poate e un semn că trebuie să muncesc mai mult.” 

Marius este unul dintre cei mai importanți jucători din naționala noastră de tineret și așteaptă cu nerăbdare ziua în care va debuta pentru selecționata mare.

MARIUS IOSIPOI, JUCĂTOR, CSCT BUIUCANI:Cu siguranță, muncesc în fiecare zi, pentru a ajunge acolo. Este un vis pentru mine, să debutez și să joc.”

Marius Iosipoi este un mijlocaș în vârstă de 20 de ani, care evoluează la CSCT Buiucani. În acest sezon, Marius a strâns 20 de meciuri, a înscris un gol și a livrat trei pase decisive. În momentul de față, echipa lui se află pe locul șase în Divizia Națională.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!