Au mai rămas zile numărate până la cea mai așteptată premieră a anului. Mercur Retrograd va intra în casele noastre din 25 decembrie, ora 17:30. Până atunci, facem cunoștință cu Victoria Vasilache, una dintre prezentatoarele show-ului. Cum e să nu-ți fie frică să-ți începi viața de la zero în lumea mare, să ai curajul să readuci rețeta Babei Negre de la Nord înapoi în trendurile culinare, dar și să spui mereu ce simți fără ocolișuri, aflăm chiar de la ea.

Faceți cunoștință cu Victoria Vasilache, cel mai roșcat și sincer om din echipa Mercur Retrograd. Femeia căreia nu i-a fost frică să închidă de mai multe ori ușile din viața sa și să plece în lumea mare ca să o ia de la capăt.

Chiar dacă a văzut lumea-n lung și-n lat, a revenit de fiecare dată acasă. Vă întrebați motivul? Atunci vi-l spunem noi- Victoria este proprietatea celui mai legendar bar din capitală. Atât localul cât și ea, au istorii de viață similare, Și barul și-a închis ușile de câteva ori pentru a lua o pauză, dar de fiecare dată a revenit în forță.

După ultima revenire acasă, Victoria a hotărât să readucă în trend deserturile tradiționale. A început să gătească personal BABA NEAGRĂ CA LA NORD, desertul copilăriei ei, de care clienții barului s-au îndrăgostit pe loc. În doar câteva săptămâni, Baba neagră gătită de ea a devenit populară în tot Chișinăul.

Aceeași atitudine o are și în echipa Mercur Retrograd. Apropo, chiar dacă a cochetat cu televiziunea și mai înainte, Victoria nu s-a gândit niciodată că va ajunge la tv.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!