/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

„Traversează o perioadă foarte şi foarte complicată”. Deputatul Iurie Reniță, infectat cu COVID-19

missing
20 decembrie 2020, ora 10:48

Deputatul Iurie Reniță s-a infectat cu noul virus COVID-19 și se află în stare gravă. Despre aceasta a anunțat fratele său, Alecu Reniță.

Într-un mesaj pe Facebook, Alecu Reniță a precizat că de câteva zile fratele său luptă cu noul virus: „Traversează o perioadă foarte şi foarte complicată”.

„Sunt convins că fratele meu, cu voia lui Dumnezeu, se va reîntoarce sănătos Acasă şi va continua să lupte pentru cauza românească în Parlamentul de la Chişinău”, a adăugat Alecu Reniță.

Precizăm că bilanțul cazurilor de COVID-19 în Republica Moldova a ajuns la 134 578. Ministerul Sănătății a raportat ieri 1218 cazuri noi de infectare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram