/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Ariana Grande a anunţat că s-a logodit cu iubitul său, Dalton Gomez

21 decembrie 2020, ora 22:01

Cântăreaţa americană Ariana Grande a anunţat că s-a logodit cu iubitul său, Dalton Gomez, care este agent imobiliar, informează bbc.com.

Vedeta a publicat mai multe fotografii pe pagina sa de Instagram în care poartă un inel cu perlă şi diamant pe mâna stângă. ‘„Pentru totdeauna şi încă puţin”, a scris cântăreaţa în descrierea fotografiei.

Grande, în vârstă de 27 de ani, se află într-o relaţie cu Gomez, care are tot în jur de 20 de ani, de mai puţin de un an.

Cuplul locuieşte în prezent la locuinţa Arianei Grande din Los Angeles, respectând restricţiile de izolare la domiciliu, potrivit relatărilor din presă. „Sunt extrem de fericiţi, sunt atât de încântaţi. Este un moment fericit pentru ei, iar părinţii lor, atât ai ei, cât şi ai lui sunt entuziasmaţi”, potrivit unei surse citată de revista americană People, citată de Agerpres.

La sfârşitul lunii octombrie, Grande a lansat cel de-al şaselea album, „Positions”, care a urcat pe primele poziţii ale topurilor britanice şi americane.

Single-ul principal i-a adus de asemenea cântăreţei primul loc în topuri pe ambele maluri ale Atlanticului.

Cântăreaţa a mai fost logodită cu actorul american de comedie Pete Davidson, dar cei doi s-au despărţit în urmă cu doi ani.

În februarie anul acesta, cântăreaţa a fost fotografiată în timp ce se săruta cu noul ei iubit, Gomez, la un restaurant din Los Angeles.

În mai, cei doi şi-au făcut pentru prima dată apariţia împreună în public în cadrul videoclipului melodiei ”Stuck With U”, realizat de Grande împreună cu Justin Bieber.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram