/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO/ O asistentă medicală din Soroca a murit în urma complicațiilor provocate de COVID-19

missing
21 decembrie 2020, ora 11:31

În lupta cu noul coronavirus, sistemul medical din R. Moldova a mai pierdut un lucrător medical. Asistenta medicală, Angela Șcîrov, din cadrul Centrului de Sănătate Publică din Soroca, subdiviziunea Florești, a pierdut lupta cu noul coronavirus la vârsta de 49 de ani.

Mesajul transmis de colegi:
Comunitatea academică a USMF „Nicolae Testemiţanu” exprimă condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor, în legătură cu trecerea prematură în eternitate a Angelei Șcvîrov, asistent medical igienist la Centrul de Sănătate Publică din Soroca, subdiviziunea Florești, care a decedat din cauza complicațiilor survenite în urma infectării cu COVID-19 la vârsta de 49 de ani. Veșnică amintire!”, se arată în mesajul transmis de către colegii de breaslă.

Potrivit reprezentanților din Sănătate, până acum, 65 lucrători medicali au decedat în urma complicațiilor provocate de Coronavirus.

Până acum, în R. Moldova bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 135.207 cazuri, iar bilanțul deceselor la 2.752 de cazuri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram