În lupta cu noul coronavirus, sistemul medical din R. Moldova a mai pierdut un lucrător medical. Asistenta medicală, Angela Șcîrov, din cadrul Centrului de Sănătate Publică din Soroca, subdiviziunea Florești, a pierdut lupta cu noul coronavirus la vârsta de 49 de ani.

Mesajul transmis de colegi:
Comunitatea academică a USMF „Nicolae Testemiţanu” exprimă condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor, în legătură cu trecerea prematură în eternitate a Angelei Șcvîrov, asistent medical igienist la Centrul de Sănătate Publică din Soroca, subdiviziunea Florești, care a decedat din cauza complicațiilor survenite în urma infectării cu COVID-19 la vârsta de 49 de ani. Veșnică amintire!”, se arată în mesajul transmis de către colegii de breaslă.

Potrivit reprezentanților din Sănătate, până acum, 65 lucrători medicali au decedat în urma complicațiilor provocate de Coronavirus.

Până acum, în R. Moldova bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 135.207 cazuri, iar bilanțul deceselor la 2.752 de cazuri.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!