/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Secretarul general al Guvernului și-a dat demisia. Chicu: „Avem doar cuvinte de mulțumire”

missing
22 decembrie 2020, ora 20:05

Secretarul general al Guvernului Republicii Moldova, Liliana Iaconi, și-a dat demisia. Aceasta va pleca din funcție din data de 1 februarie 2021. Anunțul a fost făcut de către premierului Ion Chicu. Cabinetul de Miniștri a aprobat cererea pe 22 decembrie curent. 

„Avem doar cuvinte de mulțumire și  apreciere pentru doamna secretar general al Guvernului, pentru modul cum a coordonat activitatea instituțiilor coordonate Guvernului. Mulțumesc din inimă pentru activitatea desfășurată, apreciem profesionalismul, cumsecădenia dumneavoastră și atitudinea față de serviciul public”, a spus premierul Ion Chicu, la ședința Guvernului.

La ședința de pe 22 decembrie a Guvernului au mai fost aprobate cererile de demisie a secretarilor de stat de la Ministerul Sănătății. Este vorba despre Constantin Rîmeș, Alexandru Holostenco, Marina Golovaci, Nelea Rusu și Djulieta Popescu. În locul acestora a fost numit un singur secretar Tatiana Zatîc.

De asemenea, au demisionat din funcție secretarii de la Ministerul Justiției Radu Foltea și Dorin Lișman. Aceștia vor fi înlocuiți de către Silvia Stici și Lilian Deliu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram