Secretarul general al Guvernului Republicii Moldova, Liliana Iaconi, și-a dat demisia. Aceasta va pleca din funcție din data de 1 februarie 2021. Anunțul a fost făcut de către premierului Ion Chicu. Cabinetul de Miniștri a aprobat cererea pe 22 decembrie curent. 

„Avem doar cuvinte de mulțumire și  apreciere pentru doamna secretar general al Guvernului, pentru modul cum a coordonat activitatea instituțiilor coordonate Guvernului. Mulțumesc din inimă pentru activitatea desfășurată, apreciem profesionalismul, cumsecădenia dumneavoastră și atitudinea față de serviciul public”, a spus premierul Ion Chicu, la ședința Guvernului.

La ședința de pe 22 decembrie a Guvernului au mai fost aprobate cererile de demisie a secretarilor de stat de la Ministerul Sănătății. Este vorba despre Constantin Rîmeș, Alexandru Holostenco, Marina Golovaci, Nelea Rusu și Djulieta Popescu. În locul acestora a fost numit un singur secretar Tatiana Zatîc.

De asemenea, au demisionat din funcție secretarii de la Ministerul Justiției Radu Foltea și Dorin Lișman. Aceștia vor fi înlocuiți de către Silvia Stici și Lilian Deliu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!