Poliția a oferit detalii despre atacul care a avut loc în noaptea de 22 decembrie asupra deputatului neafiliat Eugeniu Nichiforciuc, în fața sediului unui post de televiziune. Oamenii legii spun că încearcă să-l identifice pe bărbatul care l-a stropit pe parlamentar. 

Ofițera de presă a DP Chișinău Natalia Stati a spus că forțele de ordine au fost sesizate în jurul orei 21:59, iar imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Chișinău.

În prezent, polițiștii întreprind toate măsurile atât în stabilirea circumstanțelor cât și în identificarea individului care a atacat și a stropit bărbatul cu o substanță necunoscută.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!