Deputatul neafiliat Eugeniu Nichiforciuc a venit cu o reacție, după ce a fost atacat în seara de 22 decembrie în fața sediului unui post de televiziune de către un individ, pe care poliția spune că încă nu l-a identificat.

„Vă mulțumesc tuturor celor care ați scris și ați telefonat după ce am fost atacat astăzi, ieșind din sediul unei televiziuni unde am participat la o emisiune în cadrul căreia am spus lucruri ce i-au deranjat pe unii. Asta e – adevărul doare! Dar e grav dacă am ajuns să trăim timpuri când ești atacat numai pentru că spui adevărul, pentru că exprimi opinii libere. Dacă un deputat e atacat pentru exprimarea unor opinii libere, ce să mai vorbim despre alți oameni. E mai grav ca în anii 90 ai secolului trecut. Dar aceasta mă face și mai puternic, și mai determinat să merg înainte. Dreptatea va învinge! Fiți siguri de asta”, a scris alesul poporului pe pagina sa de Facebook.

Ofițera de presă a DP Chișinău Natalia Stati a spus că forțele de ordine au fost sesizate în jurul orei 21:59 despre acest incident, iar imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Chișinău.

Deputatul Eugeniu Nichiforciuc a fost atacat în fața sediului postului de televiziune „N4” imediat după ce-a ieșit de la emisiunea „Puterea a Patra”. Un individ a aruncat peste acesta cu o substanță verde.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!