În semn de protest, un agricultor a arat cu plugul o porțiune din iarba plantată în fața Catedralei. Fapta fermierului l-a indignat pe primarul Capitalei.

Protestul agricultorilor continuă în Piața Marii Adunări Naționale. Nemulțumit, un fermier a arat cu plugul o porțiune din terenul din fața Catedralei.

Chicu ieși, dacă nu arăm și Parlamentul și Guvernul”, a spus fermierul.

Într-o postare pe Facebook, Ion Ceban a comentat fapta fermierului.

Eu cred că nu este corect să distrugem obiectivele comune. Asta ar însemna că nu ne pasă de munca altor oameni!”, a scris primarul Capitalei.

Ultimele două săptămâni au fost marcate de protestul agricultorilor. Zeci de oameni au manifestat în fața Guvernului, iar mai apoi și a Parlamentului, cerând să li se ofere compensații pe măsura pierderilor suportate în timpul secetei, dar și reducerea TVA-ului de la 12 la 8 procente pentru produsele agricole.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!