/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/Horoscop/ Scorpionii ar putea avea confruntări dure cu partenerii

missing
22 decembrie 2020, ora 07:10

Horoscop Berbec – 22 decembrie 2020: Grijile legate de poziția pe plan profesional, de sprijinul de care te bucuri din partea unor oameni importanți ar trebui lăsate în urmă, ca să nu-ți tulbure existența degeaba.

Horoscop Taur – 22 decembrie 2020: Convingerile pe care te bazezi astăzi sunt rezultatul unor experiențe negative, ceea ce înseamnă că sunt influențate de pesimism și de gândurile negre din acele momente.

Horoscop Gemeni – 22 decembrie 2020: Cele mai dificile probleme care te preocupă acum sunt în afara controlului tău și de aceea ar fi mai bine să le lași așa. Frământările nu te ajută cu nimic.

Horoscop Rac – 22 decembrie 2020: Din cercul de prieteni sau rude pot veni provocări cărora nu le poți face față pentru că depășesc nivelul tău de toleranță și de înțelegere a limitelor pe care fiecare ar trebui să și le impună.

Horoscop Leu – 22 decembrie 2020: Există un risc major de pierdere a unui important capital de imagine dacă te vei lăsa atras de propunerile nepotrivite ale unor persoane care sunt dezordonate și neglijente.

Horoscop Fecioară – 22 decembrie 2020: Este important să știi ce poți cere de la persoanele la care apelezi astăzi și ce nu, ca să nu te trezești pus în situații neplăcute pe care le vei retrăi în gândul tău.

Horoscop Balanță – 22 decembrie 2020: Ar fi bine să eviți orice decizie care are legătură cu împrumuturile, de orice fel. Evaluările pe care le faci astăzi nu prea au legătură cu realitatea.

Horoscop Scorpion – 22 decembrie 2020: Sunt posibile confruntări dure cu partenerii, de orice fel, și ca să nu se ajungă la consecințe majore, regretabile, va trebui să cedeze cineva. Cel mai probabil nu vrei să fii tu acela.

Horoscop Săgetător – 22 decembrie 2020: Munca și starea de sănătate ar putea fi o sursă majoră de îngrijorare, deși motivele de la care vei porni nu sunt chiar atât de serioase pe cât ți se par acum.

Horoscop Capricorn – 22 decembrie 2020: Există riscul să strici ceva frumos în relațiile cu cei dragi și ar fi păcat, mai ales că tot tu va trebui să repari. Ca să nu ajungi acolo, e de ajuns să fii calm și onest cu toți cei din jur.

Horoscop Vărsător – 22 decembrie 2020: Atmosfera din familie poate deveni brusc mai tensionată decât de obicei, semn că cineva a luat prea în serios anumite replici rostite la supărare.

Horoscop Pești – 22 decembrie 2020: Sunt posibile disensiuni în anturajul apropiat, dar le vei putea evita, dacă te păstrezi în limitele stabilite de tine, cele ale bunului- simț care te caracterizează.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram