Procurorii au plecat în România, pentru a interoga persoane vizate în dosarul deschis pe numele lui Vladimir Plahotniuc. Declarația a fost făcută de către procurorul general în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8, pe 22 decembrie. 

Alexandr Stoianoglo a spus că lui Vladimir Plahotniuc i-au fost înaintate mai multe  învinui în dosarul privind frauda bancară. Este vorba despre organizarea unui grup infracțional, furt și altele.

„Sunt martori care au oferit declarații și avem foarte multe materiale în acest dosar. Săptămâna trecută procurorii au interogat niște persoane în România. Ieri, procurorii români, la solicitarea noastră, au interogat un domn pe nume Fisher, proprietarul unei companii care a achiziționat acțiunile „Victoriabank”.

Despre faptul că el este implicat în furtul miliardului se cunoștea de când a fost publicat raportul „Kroll-2”, din martie 2018, a mai spus Alexandr Stoianoglo.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!