/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac cibernetic în Moldova, paradox istoric, decizie UE și arme chimice! Zelenski: Putin e un nazist

Trei persoane au decedat în urma unui incendiu produs într-o gospodărie din Ocnița

missing
22 decembrie 2020, ora 09:51

Trei persoane au fost găsite fără suflare în urma unui incendiu produs marți, 22 decembrie, într-o casă de locuit din raionul Ocnița. Potrivit poliției, pe corpul neînsuflețit al uneia dintre victime au fost depistate semne de moarte violentă.

Potrivit poliției, incendiul a izbucnit la ora 02:25 în gospodăria unui bărbat de 43 de ani din localitatea Unguri, raionul Ocnița.

Ajunși la fața locului, polițiștii și pompierii au descoperit corpul neînsuflețit al unui bărbat cu semne de moarte violentă, în curtea casei. Ulterior, în urma lichidării incendiului, oamenii legii au mai găsit alte două cadavre carbonizate. Poliția menționează că, deocamdată, victimele nu au fost identificate. 

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal, fiind creat un grup de lucru format din ofițeri de investigații ai Inspectoratului Național de Investigații și de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și  identificării victimelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram