Trei persoane au fost găsite fără suflare în urma unui incendiu produs marți, 22 decembrie, într-o casă de locuit din raionul Ocnița. Potrivit poliției, pe corpul neînsuflețit al uneia dintre victime au fost depistate semne de moarte violentă.

Potrivit poliției, incendiul a izbucnit la ora 02:25 în gospodăria unui bărbat de 43 de ani din localitatea Unguri, raionul Ocnița.

Ajunși la fața locului, polițiștii și pompierii au descoperit corpul neînsuflețit al unui bărbat cu semne de moarte violentă, în curtea casei. Ulterior, în urma lichidării incendiului, oamenii legii au mai găsit alte două cadavre carbonizate. Poliția menționează că, deocamdată, victimele nu au fost identificate. 

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal, fiind creat un grup de lucru format din ofițeri de investigații ai Inspectoratului Național de Investigații și de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și  identificării victimelor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!