/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Un membru al Asociației Polițiștilor „Scutul Dreptății”, reținut de CNA. Ar pretins 500 de euro de la un bărbat

missing
22 decembrie 2020, ora 13:17

Un membru al Asociației Polițiștilor „Scutul Dreptății” din Ialoveni a fost reținut de oamenii legii într-un dosar de trafic de influență. Acesta ar fi promis să-l ajute pe un alt bărbat să obțină tutela și să-i fie recunoscută paternitatea asupra unei minore, născute din concubinaj cu mama copilului, care însă nu ar fi divorțată de primul soț.

Conform materialelor cauzei penale, bănuitul ar fi susținut că are influență asupra unor persoane publice din cadrul Direcției generale asistență socială și protecția familiei Ialoveni și Serviciul stare civilă al Agenției Servicii Publice și că le-ar putea determina să adopte o decizie favorabilă în cazul tatălui biologic al minorei.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul ar fi pretins suma de 500 de euro pe care a primit-o în trei tranșe: 100, 200 și respectiv 200 de euro, fiind documentat de ofițerii CNA în timpul primirii ultimei tranșe. Bărbatul ar fi fost ajutat un intermediar care, la fel, are statut de bănuit în această cauză.

Pe acest caz a fost iniţiată o urmărire penală pentru trafic de influenţă, iar bărbatul a fost reţinut și plasat în arest preventiv în izolatorul CNA pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 6 ani de puşcărie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram