/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

Elon Musk dezvăluie că i-a propus şefului Apple să cumpere “ieftin” Tesla! Ultimul a refuzat să-l vadă în ochi

missing
23 decembrie 2020, ora 10:25

Elon Musk a dezvăluit printr-un tweet că s-a oferit în trecut să vândă Tesla gigantului tehnologic Apple. Omul de afaceri este în prezent CEO și cel mai mare coproprietar al producătorului de electromobile (deține o cotă de 20.8% din acțiuni).

“În cele mai întunecate zile de lucru din programul de dezvoltare și producție a lui Model 3, l-am contactat pe Tim Cook, CEO-ul Apple, pentru a discuta despre posibilitatea de a achiziționa Tesla (pentru o zecime din valoarea sa actuală)! El chiar a refuzat să se întâlnească cu mine”, a scris Musk. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram