/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 848: Atacuri nocturne la Kiev și soldat decapitat. Ucraina ar putea semna un acord de securitate cu UE

Primele declarații ale lui Dodon, după ce Chicu a anunțat demisia Guvernului

missing
23 decembrie 2020, ora 11:14

Președintele în exercițiu Igor Dodon a oferit primele declarații, după ce premierul în exercițiu Ion Chicu a anunțat despre demisia Executivului, în cadrul unui briefing de presă pe 23 decembrie curent. 

„Decizia de astăzi cu privire demisia Guvernului este una asumată. Am discutat că la această etapă este o decizie potrivită, nu a fost luată sub presiunea moțiunii de cenzură sau a protestelor. Este una asumată, pentru a declanșa procedura organizării alegerilor anticipate”, a spus șeful statului în exercițiu.

Igor Dodon a mulțumit Executivului, menționând că a fost o colaborare eficientă între toate structurile statului. Mai mult, Igor Dodon a spus că pe 30 decembrie va avea loc congresul Partidului Socialiștilor, în cadrul căruia el va fi ales președinte al formațiunii. „Suntem gata să discutăm cu toți, fie numim un Guvern provizoriu, fie declanșăm alegeri anticipate”.

Ultima oră! Premierul Ion Chicu anunță despre demisia Guvernului

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram