Război în Ucraina, ziua 472: Contraofensivă, atac mortal la Odesa și evacuare selectivă! Rusia se ia de Moldova, dar acuză Vestul

Primele declarații ale lui Dodon, după ce Chicu a anunțat demisia Guvernului

23 decembrie 2020, ora 11:14

Președintele în exercițiu Igor Dodon a oferit primele declarații, după ce premierul în exercițiu Ion Chicu a anunțat despre demisia Executivului, în cadrul unui briefing de presă pe 23 decembrie curent. 

„Decizia de astăzi cu privire demisia Guvernului este una asumată. Am discutat că la această etapă este o decizie potrivită, nu a fost luată sub presiunea moțiunii de cenzură sau a protestelor. Este una asumată, pentru a declanșa procedura organizării alegerilor anticipate”, a spus șeful statului în exercițiu.

Igor Dodon a mulțumit Executivului, menționând că a fost o colaborare eficientă între toate structurile statului. Mai mult, Igor Dodon a spus că pe 30 decembrie va avea loc congresul Partidului Socialiștilor, în cadrul căruia el va fi ales președinte al formațiunii. „Suntem gata să discutăm cu toți, fie numim un Guvern provizoriu, fie declanșăm alegeri anticipate”.

Ultima oră! Premierul Ion Chicu anunță despre demisia Guvernului

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram