/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Sar scântei între edilul Capitalei și consilierii municipali. Ion Ceban: „Nu faceți circ”

missing
23 decembrie 2020, ora 11:01

Au sărit scântei la ședința de pe 23 decembrie a Consiliului Municipal Chișinău (CMC). Primarul Capitalei Ion Ceban s-a arătat nemulțumit de activitatea consilierilor, acuzându-i că tărăgănesc cu aprobarea proiectelor de pe ordinea de zi. 

„Nu faceți circ, aveți deja 45 de minute. Rog executivul să retragă toate proiectele cu caracter funciar. Astăzi este președinția Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), așa cum ne-am înțeles. Ceea ce vă îndemn eu este să începeți ședința”, a spus edilul.

Cu o replică a venit președintele fracțiunii PAS în CMC Vasile Grădinaru. Acesta a spus că „PAS își face treaba, pe lângă executiv. Șefa Direcției finanțe în loc să vină la raport a plecat în vacanță”.

Ulterior primarul a venit cu un răspuns: „Nu puteți să vorbiți despre omul care este pe foaie de boală, nu cunoașteți că aceasta a depus cererea de demisie. Oamenii vă plătesc pentru ca să munciți, nu ca la ora cinci să vă strângeți „castrafuțele” și să plecați”.

Pe ordinea de zi a ședinței CMC sunt 14 subiecte.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram