Au sărit scântei la ședința de pe 23 decembrie a Consiliului Municipal Chișinău (CMC). Primarul Capitalei Ion Ceban s-a arătat nemulțumit de activitatea consilierilor, acuzându-i că tărăgănesc cu aprobarea proiectelor de pe ordinea de zi. 

„Nu faceți circ, aveți deja 45 de minute. Rog executivul să retragă toate proiectele cu caracter funciar. Astăzi este președinția Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), așa cum ne-am înțeles. Ceea ce vă îndemn eu este să începeți ședința”, a spus edilul.

Cu o replică a venit președintele fracțiunii PAS în CMC Vasile Grădinaru. Acesta a spus că „PAS își face treaba, pe lângă executiv. Șefa Direcției finanțe în loc să vină la raport a plecat în vacanță”.

Ulterior primarul a venit cu un răspuns: „Nu puteți să vorbiți despre omul care este pe foaie de boală, nu cunoașteți că aceasta a depus cererea de demisie. Oamenii vă plătesc pentru ca să munciți, nu ca la ora cinci să vă strângeți „castrafuțele” și să plecați”.

Pe ordinea de zi a ședinței CMC sunt 14 subiecte.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!