/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Televiziunea afiliată lui Ilan Șor își schimbă denumirea. Modificarea, votată unanim de CA

missing
23 decembrie 2020, ora 14:22

Potul de televiziune afiliat liderului Partidului Șor, „Televiziunea Centrală”, va avea o altă denumire. Decizia a fost aprobată astăzi în cadrul ședinței Consiliului Audiovizualului. 

Reprezentanții televiziunii au solicitat schimbarea denumirii în „TV6”. Pentru această modificare, membrii Consiliului Audiovizual au votat unanim și nu au avut nicio întrebare.

Cererea a fost depusă la CA pe 15 decembrie curent.

În 2018, postul „Euro TV”, acum „Televiziunea Centrală”, este gestionat de Societatea cu Răspundere Limitată „Media Resurse”. Ziarul de Gardă scria atunci că „Media Resurse” SRL a fost fondată de „Klassika Media” SRL, în spatele căreia stă Rita Țvic, o apropiată a familiei Șor. Ea a scris anterior biografia tatălui lui Ilan Șor, Miron Șor, care a decedat. „Klassika Media” este fondatoarea și a altor trei companii media:  SRL „Alternativ-TV” (operator TV prin cablu) , SRL „Alvalmedia” (deținătorul anterior al licenței Euro TV) şi SRL „Trust TV” (distribuitor de servicii), toate avându-l conducător pe Dumitru Chitoroagă. Brandul „Klassika” însă aparţine de mai mulţi ani familiei Şor

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram