/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Ultima oră! Premierul Ion Chicu anunță demisia Guvernului

missing
23 decembrie 2020, ora 11:02

Premierul Ion Chicu anunță despre demisia Guvernului. Acesta a venit la briefingul de presă organizat de Igor Dodon pe ultima sută de metri.

„După cum am anunțat ieri la finalul ședinței de Guvern, am solicitat o întrevedere cu președintele Igor Dodon și președintele Parlamentului, am solicitat și o întrevedere cu președintele ales. După cum spuneam ieri, subiectul discuției în acest format este agrearea pașilor pentru declanșarea dizolvării Parlamentului. Este un obiectiv despre care toți am declarat că este unul prioritar, pentru a readuce la normalitate țara și ca să permitem societății să-și dezvolte problemele”, a declarat Ion Chicu.

„Ședința de ieri a fost destinată, în primul rând, aprobării proiectelor necesare ca țara de la 1 ianuarie 2021 să poată funcționa normal. Acum, este necesar să ne concertarăm pe obiectivul major -dizolvarea Parlamentului. Sunt două căi. Una din ele este demisia Guvernului. În aceste condiții, am discutat astăzi și eu am propus și asta voi face de a veni cu propunerea de demisie a Guvernului”, a adăugat Chicu.

Totodată, Chicu a spus că „speră să am o discuție cu președintele ales, pentru a discuta despre activitatea Guvernului în exercițiu mai departe”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram