Premierul Ion Chicu anunță despre demisia Guvernului. Acesta a venit la briefingul de presă organizat de Igor Dodon pe ultima sută de metri.

„După cum am anunțat ieri la finalul ședinței de Guvern, am solicitat o întrevedere cu președintele Igor Dodon și președintele Parlamentului, am solicitat și o întrevedere cu președintele ales. După cum spuneam ieri, subiectul discuției în acest format este agrearea pașilor pentru declanșarea dizolvării Parlamentului. Este un obiectiv despre care toți am declarat că este unul prioritar, pentru a readuce la normalitate țara și ca să permitem societății să-și dezvolte problemele”, a declarat Ion Chicu.

„Ședința de ieri a fost destinată, în primul rând, aprobării proiectelor necesare ca țara de la 1 ianuarie 2021 să poată funcționa normal. Acum, este necesar să ne concertarăm pe obiectivul major -dizolvarea Parlamentului. Sunt două căi. Una din ele este demisia Guvernului. În aceste condiții, am discutat astăzi și eu am propus și asta voi face de a veni cu propunerea de demisie a Guvernului”, a adăugat Chicu.

Totodată, Chicu a spus că „speră să am o discuție cu președintele ales, pentru a discuta despre activitatea Guvernului în exercițiu mai departe”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!