Activistul civic Vitalie Voznoi a fost mustrat la ședința Consiliului Municipal Chișinău (CMC) de pe 23 decembrie curent de către șeful adjunct al Direcției sănătate Boris Gîlcă pentru că nu purta masca de protecție corect. 

„Apreciez faptul că majoritatea dintre dumneavoastră purtați masca corect, numai domnul Voznoi este cu masca sub barbă. Domnul Voznoi, respectați regulile de sănătate publică, vă rugăm foarte mult. Eu trebuie să vă fac observație tuturor, începând cu persoana care face curat în stradă și terminând cu președintele. Vă rog să purtați masca. Sunteți în sală, încălcați regulile de sănătate publică. Sunteți pasibil pentru amendă și scoși din sală de către poliție”, a spus Boris Gîlcă.

De asemenea, șeful adjunct al Direcției sănătate a făcut observație consilierilor, întrucât în sala de ședință nu era niciun flacon cu dezinfectant.

Menționăm că potrivit prevederilor emise de către autorități, purtarea măștilor de protecție este obligatorie în spațiile închise și cele deschise.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!